rowenael

Click here to edit subtitle

Blog

view:  full / summary

Runt i Europa

Posted by [email protected] on August 2, 2014 at 11:50 AM Comments comments (0)

Planerar du en resa runt i Europa? Om du är ute efter kultur, festivaler och fest? Inga problem. Historiska sevärdheter, banbrytande gallerier och populäraste museer? Inga problem. Det finns ingen tid för en staycation år Packa era väskor, eftersom vi är på väg att ta en resa till det bästa Europa har att erbjuda nästa år.

 

Corsica

 

Denna lilla bit av Frankrike har varit en lång tid favorit för stranden publiken men Corsica är på väg att få en hel del mer spännande. Denna ö ligger i Medelhavet bara några hundra kilometer från fastlandet. Nice och Cote d'Azur är förpackade i sommar, är Corsica rummen tysta... tills nu. För första gången någonsin värd Corsica en etapp av Tour de France från 29 juni till 21 juli. Ön kommer att vara värd öppningsceremonin av 100 Tour de France så kan du förvänta dig en major part!

 

Belfast

 

Är Belfast på din radar? Det var drygt ett sekel sedan att den olycksaliga Titanic lämnade Belfast. Idag kan du besöka Harland och Wolff varvet där världens lyxigaste cruiseliner byggdes. Det har omarbetats som stadens Titanic Quarter med en spektakulär Titanic Belfast komplex som innehåller memoralbelia och föremål som räddades från sjunkande webbplats.

 

Innsbruck

 

De flesta besöker Österrike kommer alltid bege till huvudstaden. Vienna stjäla alltid åskan men Innsbruck förtjänar en chans också. Det är omgivet av de vackra Alperna och erbjuder enkel tillgång till ett antal skidorter. Få på bergbanan i stadens centrum och rida den upp till ett vintrigt sagoland. Årets staden värd 20 Billabong Air & stil om du vill fånga de bästa inackorderingar i världen visar sina grejer.

 

Reykjavik

 

Island kanske inte de mest prisvärda länderna i Europa men vi lovar, en resa till Reykjavik är värt det! Det är en varm plats och erbjuder världsklass opera och symfoniorkestrar, inte bara vulkaner och urgamla glaciärer. Konserthuset Harpa Reykjavik är där det är alla på. Plus förväntas i vinter och nästa vara den bästa tiden att se ljusets nortern detta årtionde så inte missa ut.


Rss_feed